Udstilling

CATCH16-udstillingen

CATCH16 – Junior Biennale ender ud i en stor udstilling, som kommer til at bestå af de kunstprojekter, som workshopdeltagerne har skabt i samarbejde med de professionelle kunstnere under workshopugen på ARoS. Er du heldig at blive udvalgt som workshopdeltager til CATCH16 er dit kunstprojekt sikret en plads på den afsluttende CATCH16 – FUCK IDENTITY udstilling, der bliver udformet som en totalinstallation, hvor værkerne fra begge workshops udstilles side om side. Udstillingen åbner med en fernisering lørdag den 27. februar 2016 på ARoS Aarhus Kunstmuseum og finder sted på museets niveau 3.

De unge CATCH16-deltagere er under workshopugen selv med til at opbygge udstillingen. Dermed får du som workshopdeltager chancen for at få et indblik i, hvordan opbygningen af udstillinger foregår på et professionelt plan.

Alle de deltagende unge talenter vil modtage et udstillingsbevis fra ARoS Aarhus Kunstmuseum, og måske bliver du den heldige vinder af Publikums- eller Museumsprisen, der kåres den 17. marts 2016.

Publikumsprisen

Som noget særligt vil ARoS Aarhus Kunstmuseum bede alle der kommer og ser udstillingen om at være med til kåre det største kunstneriske talent blandt de unge deltagere. Den pris kalder vi for Publikumsprisen. Det vil kun være muligt at stemme på museet.

Museumsprisen

Udover Publikumsprisen uddeler ARoS Aarhus Kunstmuseum også en pris, vi kalder Museumsprisen. Denne pris uddeles til den, som ifølge museet, besidder det største talent.

Vinderne kåres den 17. marts 2016.