Om Catch16

Hvad er Catch16

CATCH16 sætter fokus på uopdagede talenter blandt kunstinteresserede unge i alderen 14 – 23 år. Projektet og udstillingen går under titlen FUCK IDENTITY og her arbejdes bredt indenfor temaets mange aspekter og underkategorier: Nationalidentitet, personlig identitet, udvikling af identitet og ikke mindst mangel på identitet i lyset af at skabe et fællesskab.

De 60 unge deltagere arbejder på to sideløbende workshops foretaget af kunstnerne Andreas Schulenburg og Sofie Hesselholdt fra duoen Hesselholdt & Mejlvang med forskellige udtryk og tilgange.

Gennem eksempelvis tegning med forskellige materialer på pap og papir samt arbejde med at brænde og lave flag af forskellige tekstiler, maling osv. opfordres og udfordres de unge deltagere til at arbejde personligt og politisk med udgangspunktet i udstillingens titel.

Udstillingen CATCH16 – FUCK IDENTITYer udtryksmæssigt tænkt formet som en totalinstallation, hvor flag og tegninger taler sammen og iscenesættes side om side i en rå, personlig og eksperimenterende udstilling, der griber ud i gallerirummet og ud af museet.

 

Sponsorer Catch 16

Hotel-Guldsmeden-logo
Aalborg Flagfabrik sponsorerer Catch16
Aart de Vos sponsorerer catch 16
Stark sponsorerer Catch16
Stof 2000 sponsorerer Catch 16
JYSK sponsorerer Catch16
Aros Food Hall sponsorerer Catch 16